Bangkok, Patpong

Suurimmaksi osaksi aika on mennyt Bangkokissa Khao San roadilla, joka nyt lienee jonkinlainen keskus reppumatkaajalle. Kaikki on edullista ja tarkoitettu budjettimatkaajalle. Ruoka, asuminen, vaatteet jne.

Vaan Bangkokista loytyy muutakin. Vaikka Patpong ensimmaiseksi ehka tuo mieleen punaiset lyhdyt, loytyy alueelta myos melkoisen isot markkinat. Ja mita eilinen toi ilmi, hintojen neuvotteluvara on suurempi kuin Khao Sanilla. Eli vyota, vaatetta, kenkaa, hattua, housua, keloa, korua, mita nyt mieleen tulee.

Ja sitten tietenkin nama esitysten kauppaajat. Joka 5 m valein on herraa ja rouvaa listan kanssa pyytamassa katsomaan "ping pong showta". Lapset laittaa silmat kiinni nyt. Eli ping pong tarkoittaa sita, kun paikalliset lahjakkuudet tekevat juttuja naiseudellaan. Avaavat kolapulloa, ampuvat pingispalloja, puhaltavat pilliin jne. Listasta sitten loytyvat nama erikoisuudet. Sikali tallaisesta on kiinnostunut, niin suositeltavaa on valita avoimen oven paikka katutasosta seka selvittaa etukateen mita maksaa ja viela varmistaa se ehka 3-4 kertaa. Yleensa riittaa kun ostaa juoman ja show on varsin siisti ja ilmapiiri miellyttava. Vaan jos lahtee ylempiin kerroksiin, niin ei muutakuin tayskaannos ja takaisin kadulle. Suoranaista kusetusta nimittain esiintyy myos. Yksi juoma riittaa aluksi, mutta kun astuu sisalle ja istahtaa hetkeksi, niin show, joka ei ole edes alkanut, maksaakin 500 bht per nokka. Ja tilanne ei valttamatta ole kovin mieluisa, kun 4-5 isohkoa thainaista huutaa naamapunaisena ja osoittelee taskulampuilla. Taalla kun ei siis koskaan oikeastaan kuule paikallisten edes korottavan aantaan. Ai mista tiedan? Isot pojat kertoivat.. Ja lapset voivat taas avata silmat.

Eli tarkkana kuin porkkana, jos nyt tuollaista aikoo.

0 comments:



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.