Pala kerrallaan

Aamulla tovin pohdittuani painelin raatalille ja tahan hetkeen mennessa sovituksiakin on tehty jo kaksin kappalein. Toistaiseksi nayttaa ja tuntuu kelvolliselta, tosin ihan mutkattomasti ei puku paalle noussut. Ensinnakin raataleitahan taalta loytyy yhta paljon kuin lyhytaikaisia tyttoystavia. Joka kulmassa on erinomaista englantia puhuva intialainen nuorimies kyselemassa, etta mistapain maailmaa on "big boss" Bangkokiin eksynyt. Maan paljastaessa valkoisen hymyn omaava tummatukka tervehtii tutusti kotimaisella, terve terve. Sikali kun liikkeen ikkunassa on supermegasalehinta, niin sisalla hinta nousee kankaan, tekemisen ja ties minka myota himpun verran korkeammaksi. Olematta nyt kuitenkaan kallis. Mutta silti. Tarkkana olkaatten kun pukuja teetatte.

Keskipaivan aikaan ajattelin ottaa taas uuden kokemuksen ja kokeilla paikallisia lahiliikennebusseja. Maaranpaaksi ostoskeskus MBK ja alle bussi numero 15. Siina missa taksien ja tuk tukien kanssa tapellaan hinnoista, niin bussi vie varmasti perilla 7 bahtilla. Vaikka edelleen mieltaisin taksin vaivattomimmaksi ja erinomaiseksi liikuntavalineeksi taalla, niin ehka on hyva mies muutama bussilinja opiskella varmuuden vuoksi. Ja bussissa tietenkin on muutenkin hauskaa. Saa vaikka kutsun konserttiin.

MBK alkaa olla jo tuttu. Ja ajankaytollisesti se on vain plussaa, tietaa mista kerroksesta mitakin. Toisaalta taas markkinoiden jalkeen myyjien mielesta liiankin kiinteat hinnat eivat oikein maita. Oikean hinnan loytaminen kun alkaa olla liiankin tyolasta. Tosin jotain nyt taas jai kateen. Loppua kohden jo hieman huolestuin kun suostuin nopeasti myyjan hintoihin. Aika poistua paikalta ennenkuin luovutan koko lompakon luottokortteineen jollekin "ystavalle".

Bussilla takaisin Khao Sanille, kamat koppiin ja viereiseen laitokseen hierottavaksi. Melko hyva, vaan ehka hieman voimakkaammin olisi voinut naita sitkeita koipia tyostaa.

Huomenna on taas aika karistaa taman kylapahasen tomut jaloista.

1 comments:

  1. Anonymous said...

    Lue koko blogi, melko hyva



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.