Vuodenvaihde

Vuosi otti ja vaihtui yllattavan rauhallisesti. Suurin yllari oli vajaan tunnin sahkokatkos Ao Nangissa kun olimme istumassa hetkisen verran baarissa.

Suomalaisten pariskuntien kanssa sitten testattiin intialainen kiska ja ruoka oli mahottoman hyvvaa. Joskaan en saanut pyytamaani tulista ruokaa, koska oli uusi vuosi. Aivan.

Kappailya rantakadulla ja pari drinkkia baarissa. Sitten moposivuvaunutaksilla takaisin krabitowniin ja pariskunnat nukkumaan ja allekirjoittanut loysi taas uuden salakapakan.

Englanninopettaja tienaa esim. Krabilla n. 30 000 bht. kuussa. Jolla nyt pitaisi elaa melko kelvollisesti. Tosin "lomalaisena" oma budjetti on kuukaudessa pyorinyt n. 40 000 bht. Tosin sitten onkin matkusteltu ja tehty kaikenlaista. Eri asia tietty, jos asuisi ja elaisi perusnormielamaa.

Ensimmaisen kerran nain myos kun thaimaalainen hermostui. Kanadalaisen tyton thaipoikaystava sai jonkin mustasukkaisuuskohtauksen ja huutoahan siita tuli. Outo tilanne, koska kertaakaan aikaisemmin kukaan ei ole edes korottanut aantaan. Pienen mokottamisen jalkeen kaikki oli kuitenkin ok.

Vuosi alkoi rentouttavalla parin tunnin hieronnalla ja nyt mietin, etta pitaisiko syoda jotain.

Pitaisi.

1 comments:

  1. Anonymous said...

    Pitihän tää blogi käydä tsekkaamassa. Kiitoksia Krabin matkaseurasta ja hauskaa loppureissua... äläkä unohda salakapakoita! PS. Kyllä kotiin on aina kiva palata: nytkin ulkona on +5 astetta pienellä vesisateella ja heti seuraavana päivänä piti tulla duuniin notkumaan... tahtoo takaisin Thaikkuihin! T. J & V



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.