Kiipeilyja ja salaisia kapakoita

Perjantaina oli siis nouto heti aamusta vierasmajalta ja autolla kohti Ao nangin pikkusatamaa, josta sitten pitkahantaisella itaiselle raileylle. Samalla noudettiin kiipijatiimi kasaan eri paikoista ja kansallisuuksia tuli edustetuksi jenkeista, ruotsista ja kanadasta.

Heti alkuun shopille jossa sitten tiedusteltiin kokemuksia ja kaikki valehtelivat olevansa ensikertalaisia. Kengat ja valjaat kantoon ja spotille ihmettelemaan. Siella olikin sitten ihmisia enemman kuin tarpeeksi ja valilla naytti melkoisen kaoottiselta toiminnalta. Vaan sulassa sovussa sitten aloittelijat kuin kokeneetkin apinat pistivat tossua toisen ylapuolelle.

Odottelin ehka itse jonkin sortin pienta opastusta ja neuvoa aiheeseen, mutta kehoitus oli vain, jotta sun vuoros.

Ensikertalaisen innokkuudella sitten kipusin voimakkaita kasia kayttaen ja melkein loppuun saakka. Ote kuitenkin otti ja lipsahti ja valjaiden varassa maan kamaralle nauttimaan tappion katkeraa kalkkia. Heh.

Pikku lepo ja kohteen vaihto. Pikkuisen helpompi alku ja nyt maltillisempi mieli tuottivatkin jo paremman tuloksen. Silti tekniikan uupuminen vasyttaa nopeasti ja tallakin kertaa jai loppukiila saavuttamatta. Ihan tyytyvainen silti. Ja luulen, jotta tata kiipeilya pitanee kokeilla uudemman kerran jahka kotimaa kutsuu taas.

Lounaan jalkeen sitten uudelle paikalle taas ja koska itse olin vain puolipaivainen, niin jain sitten hengailemaan porukan kanssa ja napsimaan muikeita kuvia. Lisaksi piipahdin naapurirannalla kiusaamassa apinoita.

Iltasella kohti krabitownia ja lounaalle tuttavapariskunnan kanssa. Muutaman mai tain jalkeen olin jo petivalmis, mutta koska omistaja halusi hieman jutustella ja juoda oluisia, niin mikas siina sitten. Tasta sitten eksyin viela kavelylle ja baariin, joka oli jo suljettu. Eli valot poissa ja musiikki hieman pienemmalla, koska baarien kuuluu sulkea kello 02. Jonkin sortin biljardia paikallisten kanssa ja sitten nukkumaan. Tai ainakin oli tarkoitus. Nimittain toinenkin kuppila oli paattanyt pitaa auki paikkansa ja pakkohan sekin oli tarkistaa.

Eilen lauantaina sitten eksyin aamupalalle 15 aikaan, jossa sitten tutustuin ranskattareen ja brassiin, jotka halusivat seuraa illaksi baariin. Miehen on tehtavat mita miehen on tehtava ja lahdin tyttosten kanssa illalla kaymaan muutamalla. Mukava paikka loytyikin pian ja siella sitten istuskelua ja maiden tilanteiden ihmettelya ja vertailua.

Tanaan onkin sitten vuoden viimeinen paiva ja nayttaisi, etta kaupunki valmistautuu suureen juhlaan. Jahka saadaan vuosi vaihdettua, niin onkin aika vaihtaa maisemaa taas. Kylla tassa tata taas olikin.

0 comments:



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.