Kysymyksia

Mista paikasta olet pitanyt eniten?

Hankala kysymys. Monet paikat ovat olleet kovin erilaisia hyvine ja huonoine puolineen. Saarista luulen, etta menisin mieluusti takaisin Phanganille. Muutoin tykkasin ihan kylla Krabin alueestakin.

Oletko pysynyt budjetissa?

Tavallaan. Alunperin piti olla n. 1000 bht paivabudjetti (n. 20 e) mutta talla hetkella se on hieman ylittynyt. Tosin jos nyt pelkastaan oleilisi, niin paivan pystyisi elamaan helposti vaikka 500. Tosin viela pitaa tehda aktiviteetteja ja ne maksaa. Lisaksi ostokset ja sen semmoiset.

Onko ollut suurempia vastoinkaymisia?

Eipa oikeastaan. Voisi kai sita nillitettavaa loytaa vaikka joka paiva, eri asia kuinka hedelmallista se nyt on. Lantalla ei ollut huonetta vaikka olin varannut ja maksanut etukateen. Tosin sekin sitten jarjestyi, joten.

Mista olet pitanyt eniten reissussa?

Kaikesta? Uusiin paikkoihin tutustumisesta, uusien ihmisten tapaamisesta, ajatuksen juoksusta.. Taas vahan hankala sanoa vain yhta juttua.

Entas mista olet pitanyt vahiten?

Vaikka ihmiset ovat melkoisen mukavia, valilla "myyminen" vasyttaa. Aina vaantoa ja vaantoa, etta saa yhden taksikyydin oikeaan hintaan. Se, etta osa paikallisista pitaa vain pelkkana paksua lompakkona.

Haluaisitko vierailla Thaimaassa uudestaan?

Ehdottomasti.

Oletko varannut etukateen majapaikkoja?

Tuon yhden kerran eli Ko Lantalla. Muutoin olen aina loytanyt tieni paikalle ja sitten lahtenyt etsimaan majoitusta. Paikkaan sisalle ja tiedustelu hinnoista. Jos on siedettava hinta ja huone, niin jaan ainakin yhdeksi yoksi. Kamat sisalle ja pieni tutkimusretki muihin paikkoihin, loytyyko edullisempaa tms. Yleensa olen jaanyt tuohon ensimmaiseen. Ja aina siis on loytynyt majoitus.

Sikali lisaa kysymyksia, niin kommentteihin tai meiliin.

1 comments:

  1. Anonymous said...

    "Lisäksi ostoksia"? Mitä ostoksia? Tuliaisia? Mulle? Huiveja? Koruja? :)



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.