Mennaan bussilla

Autenttinen meininki hoituu, kun hylkaa matkatoimistojen jarjestamat, edulliset bussit ja matkustelee valtion omilla linja-autoilla.

Matka Phuketista Bangkokiin kesti 13 tuntia, sisaltaen pari pysahdysta. Aluksi lammiteltiin thai-karaokella, jonka jalkeen katseltiin Intialainen elokuva, joka oli luonnollisesti dubattu thaiksi. Juoni oli mielenkiintoinen. Tai ainakin niin kuvittelin. Koska mp3 soitin jai kiireessa toiseen reppuun (kuten myos sukat ja pitkat housut) niin kuuntelin sujuvasti elokuvaa samalla lukien kirjaa. Vaan kellon lyodessa jotain loppui leffa ja bussista sammutettiin valot. Tuutulauluksi paikallista musiikkia parinkymmenen minuutin ajan. No, simmut kiinni ja unta palloon. Vaan vieressa oli herra poskiontelontulehdus ja takana rouva lintuinfluenssa, joten tasaiseen rokimiseen, kohimiseen ja niiskutteluun sitten uinahtelin vahemman helposti.

Hinnoittelupolitiikka oli myos mielenkiintoinen. Matka maksoi 630 bht ja sama hinta olisi ollut, jos olisi mennyt vain puoleen valiin saakka.

Nyt siis hetkoinen Bangkokissa ja sitten kohti pohjoisempaa thaimaata.

0 comments:



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.