Kokkikoulun kuulumisia

Nopea kierros kaupungilla osoitti, etta hinnat paivan kurssille liikkuvat 700-1200 bht tietamilla. Nain paadyin sitten paljon suositeltuun pad thai cookery schooliin, joka veloitti paivan tunneista 800 bht. Mahdollisuus on myos iltakurssiin, joka on hieman edullisempi.

Eli aamulla oppaan kanssa ruokatorille ja selvittelemaan mika on mitakin. Nopeasti lapi kaytiin erilaiset chilit, curryt, vihannekset ja sen semmoiset. Omatoimista kiertelya ja ihmettelya. Kuhinaa riittaa kuin.. toreilla..

Taman jalkeen hurautettiin paakallopaikalle ja nopeat esittelyt kuka ja mista ja ryhmiin jako. Eli paivan aikana suorittajia oli kolmeen eri ryhmaan, jotka tekivat hieman eri ruokia. Oma ryhma tuotti lahimmaksi omat suosikkini listasta ja oli kooltaan suurin, tosin opastus oli enemman kuin henkilokohtaista jossain kohtaa. En tieda miksi.

Liioittelua tai ei, mutta jokainen ruoka onnistui ainakin yli omieni odotusten. Hallussa on nyt vihrea curry kana, kevatkaaryleet, kung tom yam seka stir fried chicken (liekkien leikkia valmistaessa). Valitettavasti parin paivan paasta kaikki on jo unohdettu. Onneksi antoivat mukaan keittokirjan ja kaksi diplomia. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu.

Paluumatkalla pohdittiin, jotta miten pelkka syominen voi vasyttaa nain pirusti.

0 comments:



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.