Phuket Town

Suunnitelmia on helpointa muuttaa silloin kun niita ei ole. Tai.

Alunperin oli tarkoitus riekkua rannoille, mahdollisesti Karon Beachille ja sielta kasin kayda kurkkaamassa nyt sen paljon puhutun Patong beachin meno&meininki. Vaan tyon ja tuskan jalkeen sain itseni vaivoin ensin sataman lahella sijaitsevaan Phuket Towniin ja siella sitten iski vasy, nalka, uni, jano ja pissa niin tipautin itseni ensimmaiseen edulliseen hostelliin. Kelpo, siisti huone 250 bht, sis aamiaisen.

Siina sitten vaaka-asennossa kollotellen tuli mieleen, etta ehka en nyt edes huomenna lahtea etsimaan ylihintaista huonetta rannalta, vaan perustan tukikohdan tanne Phuket Towniin ja teen tasmaiskut taalta kasin joko kimppataksille (20 bht rannoille) tai vuokraan mopedin (150 bht/vrk). Vaan voihan tuon taas muuttaa kun silta tuntuu.

Kutakuinkin loppuviikkoon olisi asti olisi tarkoitus viihtya taalla ja sitten Bangkokin kautta sinne pohjoiseen, mista jo aiemmin kirjoittelinkin. Lisaksi sain tietaa eraasta erittain mielenkiintoisesta kohteesta, josta kirjoitan myohemmin jahka matka toteutuu ja saan lisatietoja.

0 comments:



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.