Chiang Mai

Ja niin taittui taasen 13 tuntia bussissa. Otin ja istuin ensin isseksein ku aina kohteliaat israelilaiset pyysivat paikkani, jotta neiti voisi istua poikaystavansa vieressa. Kohteliasta on tuollaisessa sanoa, etta please ja could. Vaan mitas pienista. Seuraava penkki sitten kesti vajaan tunnin kunnes selkanoja rojahti takana istuvan ranskalaisen syliin. Tovi ihmeteltiin ja todettiin, etta korjauskelvoton. Kolmas istuin sitten onneksi kesti ja oli stratgisesti sijoitettu vessan viereen, jotta hajuhaitta olisi maksimaalinen. No, sain onneksi nukuttuakin. Vajaa 2 tuntia.

Chiang Maista akkiseltaan, sopivan kokoinen, melkoisen edullinen kaupunki. Vanha kaupuki, jossa vietan viela yhden yon, on pienen kanaalin ja muurin eristama pieni yksikko, jossa kaikki on kavelyetaisyydella. Viela ei kummempia aktiviteetteja ole tullut tehtya, enemman pienta oleilua vain. Tarkoitus on siis seuraavaksi kayda kurkkaamassa kaikkien hehkuttama Pai ja sitte paluumatkalla katsoa mita Chiang Maissa jaa tehtavaksi. Mutta ensivaikutelmalta mukavan oloinen kaupunki.

Ai niin, Reggae Bar on loytynyt jokaisesta kaupungista ja paikasta missa olen ollut. Oke?

1 comments:

  1. Anonymous said...

    Chiang Maissa kannattaa ehdottomasti viettää yksi ilta Riverside Bar:issa. Mukavaa live-musiikkia kivassa paikassa. Olutkin on kylmää.



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.