Karon ja Kata

Eilen akkisiltaan karkasin townista kohti Karon ja Kata beachia. Reissuoppaan mukaan sopiva sekoitus kojua, rantaa, yoelamaa ja sen sellaista. Vaikka reissu olikin paivapohjoinen, niin allekirjoitan tuon kylla. Ei tosiaankaan yhta paallekayva kuin Patong, enemmankin, etta tarjontaa loytyy sopivasti ja meininki rauhallisempi. Majoituksia kyselin huvikseni taas ja Patongin (900-1600 bht/vrk) hintoihin verrattuna maltillisempia (500-700 bht). Tosin lahes kaikki olivat taynna.

Jokapaivaisen jannityksen tuotti songthaew, eli kimppataksi/paikallisbussi joka nyt nayttaa hieman erilaiselta joka paikassa eri kellonlyomilla. Ajelevat taalta townista rannoille aamuseiskasta iltaviiteeen, jonka jalkeen kiska kiinni ja pipo silmille, taksit ja tuktukit ottavat hommat haltuun. Siina missa bussilla ajelee rannoille 20 bht, ottaa taksi vastaavasta reissusta 350-400 bht. Eli vaikka ajelevat kutakuinkin maarattya reittia, niin eipa ainakaan kukaan osannut meikalaiselle selittaa mika se sitten loppujen lopuksi olisi. Kellon lahestyessa viitta olin paakallopaikalla odottelemassa ja kappas vaan, siellahan se kurvasikin toisesta risteyksesta karkuun. Ei muutakuin samanlainen takaa-ajo kuin hanen majesteettinsa salaisessa palveluksessa olevalla virkamiehella ja oikoreittien kautta bussin eteen. Vaan eipa bussia sitten koskaan enaa nakynytkaan. Vaan kun hata on suurin, on hyvaa englantia puhuva paikallinen tyttobaarin duunari lahinna. Etta tuohon noin ja 15 minuuttia niin sielta se bussi sitten tulee. Siina sitten yksinainen matkailija seisoskeli kuin tikku paskassa ja odottia bussia tulevaksi. Ja kello 17:05 romuluinen bussi ilmestyikin maen takaa. No taynna tietty kuin turusen pyssy, joten taakse roikkumaan tikapuista niinkuin nasaretilainen parituhatta vuotta sitten. Ja tasta oikeasti olisin halunnut kuvan!

Iltapalaksi suositeltiin masaman currya, joka toi mieleeni lihapadan. Mureaa lihaa, perunaa, sipulia. Taalla tietty hieman tulisempaa.

1 comments:

  1. Anonymous said...

    Lailei lailei lailei!!! Massaaaaaaaaaaaaaaaaaaage!



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.